Hämeenlinnan seudun Psoriasisyhdistys ry


Go to content


Liity Hämeenlinnan seudun Psoriasisyhdistyksen jäseneksi !
                                                                                   

Tekemillään valinnoilla ihminen määrittelee asioita - itsensä, arvonsa, toimintansa, osallistumisensa yms. Joskus sosiaaliset paineet ja sairaudet kuitenkin vaativat voimia niin paljon ettei yksin jaksa - myös silloin sekä liitto että yhdistyksemme ovat yksi tärkeä psoriaatikon tukipilari.


Yhdistyksemme toimii Hämeenlinnan seudun psoriaatikkojen yhdyssiteenä. Asiantuntijaluennoilla jäsenet saavat ajankohtaista tutkimustietoa psoriasiksesta ja hoidoista. Yhdistys järjestää myös liikuntatapahtumia, teatteriretkiä, pikkujouluja yms.toimintaa. Kaikissa tapaamisissamme saamme vertaistukea toisilta jäseniltä sekä arvokasta lisätietoa päivittäiseen elämään psorin kanssa.
Liity joukkoon. Yhdessä jaksamme paremmin!


Liittymällä jäseneksi paikallisyhdistykseemme pääset nauttimaan myös valtakunnallisen Psoriasisliitto ry:n tarjoamista palveluista ja saat jäsenetuna ilmaiseksi "Ihonaika" -lehden. Liityttyäsi voit käyttää myös liiton jäsenetumatkojen palvelua, jonka avulla jäsenistö voi omatoimisesti matkustaa jäsenetuhintaisiin, liiton suosittelemiin matkakohteisiin saamaan helpotusta psorin oireisiin.


Psoriasisliiton www.psori.fi nettisivuilta löydät todella paljon tietoa psoriasiksesta, liiton monenlaisista palveluista sekä voit mm.osallistua moniin netti-keskusteluihin kellonajasta riippumatta.


Mikäli olet nuori(alle 30v.), voit halutessasi tulla mukaan myös nuorten psoriaatikkojen Nupsoon: www.nupso.fi. Nuorilla on paljon omia tapahtumia, kursseja, hoidonohjausta ja mm.facebook-toimintaa.

 


Liity nyt: Jäseneksi liittyminen käy vaivatta netin kautta - vain pari klikkausta sekä lomakkeen täyttö.

                                                    


Back to content | Back to main menu